top of page

 
 
VERKKOKURSSIT
 
Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen lisää elinvoimaa, pitää sairaudet loitolla ja saa olla hauskaa!
 

Verkkokurssit soveltuvat hyvin esimerkiksi:

 

  • sinulle, joka olet kiinnostunut laaja-alaisesti edistämään terveyttäsi sekä nostamaan elinvoiman huippuunsa ja uskot, että terveyden epätasapainon juurisyihin ei voida vaikuttaa pelkällä saliohjelmalla tai tiukalla dieetillä

  • sinulle, joka haluat maksimoida oman roolisi terveytesi muokkaajana, et vain tiedä, miten tämä tapahtuu

  • sinulle, joka olet kokeiltuasi vähän kaikkea kyllästynyt epäonnistumaan tavoitteessa saavuttaa toivomasi kehon ja mielen olotila pitkäkestoisesti sekä

  • sinulle, joka kärsit epämääräisistä ja epämukavista oireista tai kompuroit painonhallinnan kanssa, mutta et kuitenkaan ole lääketieteellisessä mielessä sairas (kurssit eivät sovellu ainakaan ainoana menetelmänä sairauksien hoitoon, mutta auttavat kyllä ymmärtämään sairauksien ja sairastumisen syvällistä dynamiikkaa sekä terveyden ja sairauden tasapainotilaa, usein jopa kilpailua "elintilasta" ihmiskehon monimutkaisissa ympäristöissä)

Verkkokurssit perustuvat ajantasaiseen tieteellisesti tutkittuun tietoon, niitä on lisäksi täydennetty hyviksi todetuilla käytännön vinkeillä ja työkaluilla.

Tree of life_edited.jpg

Kehomieliyhteys & Terveys verkkokurssi

  • Hinta 49.90 euroa

Otathan huomioon, että verkkosisällöt ja verkkokurssit eivät koskaan sovellu sairauksien hoitoon, eikä niiden avulla voi tehdä diagnooseja. Näin ollen myöskään Kehomieli360 -sisällöt eivät korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tekemiä diagnooseja. Kehomieli360 -sisällöt ovat puhtaasti informatiivisia, ne voivat tukea sinua erilaisten terveyshuolien myllerryksessä ja edistää terveyttä ja hyvinvointia. Jos kuitenkin kärsit jostain sairaudesta tai sinulla on sairauteen viittaavia oireita, älä pitkitä hakeutumista lääkäriin.

bottom of page