Tervetuloa tutustumaan jatkuvasti täydentyvään tuote- ja palveluvalikoimaamme

Tällä hetkellä saatavilla on e-kirjoja sekä monipuolisia verkkokursseja terveystasapainon saavuttamiseksi tutkituilla ja toimiviksi todetuilla kehomieli -menetelmillä.

Terveyskaaos -tuotteet perustuvat ajantasaiseen tutkittuun tietoon, niitä on lisäksi täydennetty hyviksi todetuilla käytännön vinkeillä ja työkaluilla sekä onnistumiskokemuksilla.

LAIHDUTUSKOMPASTELIJAN OPAS 1.png

e-kirja

LOPETA LAIHDUTUS

-Matka mielenhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kautta vaivattomaan painonhallintaan sekä pysyvään elämäntapojen muutokseen

Otathan huomioon, että verkkosisällöt ja verkkokurssit eivät koskaan sovellu sairauksien hoitoon, eikä niiden avulla voi tehdä diagnooseja. Näin ollen myöskään Terveyskaaos -sisällöt eivät korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tekemiä diagnooseja. Terveyskaaos -sisällöt ovat puhtaasti informatiivisia, ne voivat tukea sinua erilaisten terveyshuolien myllerryksessä ja edistää terveyttä ja hyvinvointia. Jos kuitenkin kärsit jostain sairaudesta tai sinulla on sairauteen viittaavia oireita, älä pitkitä hakeutumista lääkäriin.