Arista Health Oy on perustettu palvelemaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä osa-alueita vastuullisella, mukautuvalla, innovatiivisella, rohkealla sekä aina optimistissävytteisellä otteella. Lähestymme terveyttä kokonaisvaltaisesti sekä yksilölähtöisesti, hahmottaen terveyden dynaamisena, alati muuttuvana tilana. Kärkimissionamme on paikantaa terveyden edistämiseen sekä terveyshaittojen ehkäisemiseen liittyviä moniulotteisia määrittäjiä ja kohdistaa räätälöityvä, pääsääntöisesti digitaalisia palveluita näiden tekijöiden ydinalueille. Lisäksi haluamme osaltamme auttaa kehittämään helposti lähestyttäviä, terveydenhuollon organisaatiota tukevia ja täydentäviä terveyspalveluita, ja niiden välityksellä kasvattaa ihmisten sisäistä motivaatiota ottaa aktiivisesti ja lisääntyvästi vastuuta terveydestään ja hyvästä olostaan.

Sisältömme taustalta löytyy terveysalan kokemusta ja koulutusta kahdenkymmenen vuoden ajalta monipuolisista toisiaan täydentävistä tehtävistä terveydenhuollosta, terveyshallinnosta sekä suunnittelu-, kehitys- ja tutkimustehtävistä. Arista Health Oy on vuonna 2018 perustettu täysin kotimaisessa omistuksessa toimiva perheyhtiö.

Arista Health-Terveyskaaos
Arista Health-Terveyskaaos Natassa Aaltonen

Kuka sivuston sisältöä luo?

 

Olen Natassa Aaltonen, arjen seikkailija, maisemaholisti, kahden tytön sekä kahden koiran äiti ja intohimoisesti ihmisten terveyden sekasortoista dynamiikkaa tutkiva ja pohtiva terveystieteiden maisteri. Pyrin ymmärtämään syvällisesti tekijöitä, joiden avulla terveydestään kiinnostuneet ihmiset voivat tehokkaimmin kohentaa terveyttään tutkittuun tietoon perustuvien, helposti lähestyttävien, toimiviksi todettujen sekä innostavien näkökulmien kautta. Olen samaan aikaan lähes kaikkea epäilevä ja kaikkea mahdollisena pitävä. Tarkoituksenani on toimia linkkinä tutkitun terveystiedon ja käytännönläheisen sovellettavuuden välissä, käyttäen päättelyä ja kokemustietoa katalysaattoreina. Menetelmissäni korostan oman terveys- ja hyvinvointihallinnoinnin tärkeyttä. Haluan inspiroida ihmisiä huomaamaan, kuinka paljon terveyttä ja olotilaa voi ohjelmoida haluamakseen, syyllistämättä itseään tai näännyttämällä itseään erilaisilla pikaratkaisuihin tähtäävillä ja itseinhoa ruokkivilla pakkokeinoilla. Korostan sitä, että harva meistä on kokonaisuudessaan keskiarvo, joten yksi malli ei todellakaan sovi kaikille. Tästä syystä kannustan ihmisiä kehittämään joustavaa, havainnoivaa ja avointa mieltä sekä intuition johdattelemaa kriittistä ajattelua, näiden lisäksi keskittymään tiedostavammin omaan tekemiseen ja olemiseen.

 

Koskaan en vapaaehtoisesti luovu pitkistä kävelylenkeistä, meditaatiosta, monipuolisesta liikunnasta, kauniista maisemista, hiekkarannoista, metsäisistä patikkapoluista, ohikiitävien hetkien ihailusta ja ihmettelystä, muuntautumis-ja sopeutumiskyvystä, mielen avaruudesta, joustavuudesta ja vastaanottavaisuudesta, isojen ja pienten asioiden tarkkailusta, optimismista, jatkuvasta uuden oppimisesta, pyrkimyksestä rohkeuteen, ystävällisyydestä, koirista, hitaista aamuista, rakkaiden kutittelusta, vedet silmissä nauramisesta, hyvästä ruoasta, viinilasillisesta, täydellisestä jälkiruoka-annoksesta ja kahvista, mikä sinua elämässä liikuttaa?